lördag 25 juni 2016

Mysig bodylotion från Garnier

På Daisy Beauty Expo i början av året fick vi träffa representanter från Garnier. De var där och presenterade sin nya kroppsserie. Jag var faktiskt sådär halvintresserad ska jag säga, det fanns ju betydligt glammigare märken och de lockade mer. Men så provade jag den här kroppskrämen och nu är jag märkligt nog såld! Fasen vad den är mysig! Doften är ljuvlig, lite varm och mysig utan att vara stark, den är fet men sjunker ändå in på ett kick! Mycket praktiskt med pumpflaska.

Det enda som är lite märkligt är att det står att den inte får användas i ansiktet... undrar om det är något giftigt i den? Jag vet ju att den är avsedd för kroppen, men att så tydligt ange detta...?

Argan- och kameliaolja är det iaf i den och den är parabenfri. Jag har fler produkter från serien hemma och de ska jag självklart testa nu när jag gillade denna så mycket! En av produkterna jag har hemma från denna serie är en in-shower-bodylotion. Den ska jag ta med till Spanien för det är för varmt att smörja in sig där så det är en perfekt produkt för tropiska temperaturer.

Jag vet inte vad dessa kostar, men detta är ju ett budgetmärke så jag gissar på några tior. Någon som har koll?

1 kommentar:

Lotta L sa...

Tack för tips! Nu blev jag nyfiken och måste testa!