torsdag 2 juni 2016

Waterclouds - Reviving Curl Cream

Waterclouds är ett märke som jag gillar, de gör bra hårvårdsprodukter. Jag har provat schampo och balsam samt inpackning tidigare. 

Mitt hår är just nu väldigt frissigt uppepå huvudet om jag inte plattar det och därför blev jag lite eld och lågor över den här krämen som ska göra lockarna definierade och tämja friss. Jag tänkte använda den främst de dagar när jag inte fönar håret. Jag brukar oftast inte göra det till vardags pga är lat och vill inte slita på håret i onödan. 
Jag tvättade håret två gånger, använde balsam och applicerade pyttelite av krämen i mitt handdukstorra hår. Krämen är väldigt tjock i konsistensen och jag fick trycka hårt för att få ut något ur tuben. Doften är svag och stör inte alls. Funkar den här produkten då? Jo, det gör den, men jag tycker att mitt hår kändes otvättat på en gång och jag gillar tyvärr inte den känslan.

Det jag vill uppnå är att håret ska kännas lite som på en ny Barbie ni vet, sådär blankt och ändå fräscht. Mina lockar får gärna framträda, eller rättare sagt vågor, för jag har vågigt hår. Här kändes tyvärr håret sunkigt och jag fick tvätta om det redan dagen efter. Så nej, jag gillade tyvärr inte den här produkten. Jag ska be min kollega J att prova den också, hon har superfluffigt, tjockt hår med grövre hårstrån än vad jag har. Ska bli intressant att höra vad hon säger för vi brukar tycka olika. Om hon säger totalt annorlunda än vad jag gör så kommer jag givetvis att uppdatera det här inlägget med hennes åsikter också.
En sak till som jag tycker är märklig är varför de valt att göra texten med instruktionerna på baksidan av tuben så mikroskopiskt liten att den är oläsbar. Trots att jag försökt läsa både med linser och glasögon så är det omöjligt. Är det inte bättre att ha etiketter för varje språk och klämma på en sådan med rätt språk i varje land som produkten ska säljas? 

Vill ni ändå prova den här så finns den hos utvalda frisörer och en tub om 150 ml kostar 189:-. Jag har fått min tub som pressprov och det påverkar inte mina åsikter. 

Inga kommentarer: