onsdag 29 juni 2016

Rimmel - Super Curler Mascara

Efter floppen med Yves Rochermascaran som jag skrev om häromdagen så öppnade jag ytterligare en ny tub med mascara. Denna gången föll valet på Rimmels Supercurler.
Jag googlade på denna och hittade den på Lyko. Där beskrivs den såhär:
Denna mascara håller dina fransar vackra under hela dagen.Böjer och korrigerar dina fransar omedelbart och låter det stanna så i upp till 24 timmar. Gör fransarna tjocka och böjda. 
Min åsikt: Jag har inga större krav på att en mascara ska hålla böjen, Mina fransar brukar inte räta ut sig nämnvärt. Det jag vill ha är volym, separation samt att mascaran håller hela dagen. Borsten är det inget större fel på, en svängd medelstor sådan. Dock är det nästan omöjligt att arbeta upp någon volym utan att det blir väldigt mycket klumpar. Jag ogillar klumpar!

Jag applicerar min mascara på morgonen och cyklar till kontoret. När jag kommer hem efter jobbet så sitter nästan ingen mascara kvar, vissa delar av mina fransar ser helt omålade ut. Det är inte så att mascaran ligger under ögonen utan den är bara puts väck borta! Några 24 timmar lär den inte sitta kvar alltså. Nope, det här var inte heller någon fullträff i min bok. Den är inte så dyr, den kostar 99:- på Lyko. Men jag skulle hellre lägga på  några tior och köpa en bra mascara.

Har du några budgetfavoriter när det kommer till mascaror? Eller är dyrare bättre?

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Min senaste favorit är Lash Sensational från Maybelline. Fransarna blir jättefina och den håller bra. En gammal favvis är Max Factor 2000 Calorie. Den håller också jättebra trots den inte är vattenfast. Dock tycker jag den har lite tendens att klumpa när man sätter på den, men borstar man lite med en torr mascaraborste så blir det fint. Eftersom det blir volym som håller bra kan det nästan vara värt det.
Jag har testat Wet&Wild vattenfast, en blålila smal förpackning med en väldigt liten smal borste, kommer inte ihåg vad den heter. Den kostar 59:- och är faktiskt bra! Fransarna blir fina, men ingen volym. Fast man behöver typ fyra lager.... Och det kanske man inte orkar på morgonen!
Vinnaren här är helt klart Lash Sensational!
Blev långt inlägg, sorry.

Ninni sa...

Åh. tack för tips! Noterar! Alltid bra att ha lite olika att prova. Och jag gillar långa kommentarer. Kram!

Fröken Frodig sa...

Tycker oftast att man får vad man betalar för, men det finns undantag såklart både i det dyrare sortimentet (ja, Lancome, jag tittar på dej) o budgetdito. Vill inte betala så himla mkt för just mascara. Budgetfavvo just nu är Claudias mascaror, 59 kr, helt ok vardagsmascara!