söndag 19 juni 2016

Nyheter från Medik8

Medik8 har kommit med två nyheter. Jag fick hem dessa i ett pressutskick och jag är så pepp på att testa.
Den första produkten heter Full Lash & Brow Duo (595:-) , det är ett två-ändat serum för bryn och fransar. I ena änden sitter en mascaraliknande borste och i andra änden en eyelinerpensel. Förut var jag lite skeptisk till fransserum, men efter att ha sett att de verkligen kan ge superfina resultat så är jag väldigt nyfiken på den här produkten, ska bli så kul att testa!

Klippt ur pressutskicket:
Ögonfransstärkande peptidkomplex (Myristol Pentapeptide - 17 och Biotinoyl Tripeptide - 1) - hjälper kroppens naturliga processer för att ge fylligare ögonfransar och ögonbryn.

Komplex med sojabönor och veteextrakt hjälper till att upprätthålla hälsosam tillväxt hos ögonfransar och ögonbryn samt förhindra förtida håravfall

Pantenol återfuktar och vårdar ögonfransar och ögonbryn

E-vitamin hjälper till att skydda ögonfransar och ögonbryn från skadliga fria radikaler

Märket kommer även med en ögonkräm som heter Hydr8 Night Eye (495:-/15 ml), den är alltså för nattbruk. Den innehåller bl a Vitamin A (retinol) samt hyaluronsyra. Den ska motverka fina linjer och rynkor samt svullnad. Den ska även återfukta samt skydda mot fria radikaler.

Jag har tidigare testat lite småflaskor med olika serum (fick ett kit) och en dagkräm från märket och gillat dessa mycket. Dagkrämen har spf30, vilket gör den perfekt för sommaren.

Medik8 finner ni hos olika hudvårssalonger runt om i landet.


Inga kommentarer: