söndag 5 februari 2017

Dior - Lip Sugar Scrub


Den här lyxiga hylsan fick jag med mig från Daisy Beauty Expo i januari. Den heter Lip Sugar Scrub. Ni ser på bilden att stiftet är lite ojämnt i toppen. Jag är inte mycket för läppskrubb så först funderade jag faktiskt på att ge bort den. Men så fick jag för mig att jag skulle prova ändå och blev kär vid första försöket. Den släpper nämligen inte ifrån sig korn utan de känns bara när man gnider stiftet mot läpparna. Kvar på läpparna blir bara ett jätteskönt läppcerat nästan helt utan doft. Att hylsan är snygg gör ju inte saken sämre! Enda haken är priset... den kostar nämligen 360:- och det skulle jag faktiskt inte ge för någon läppgrej i hela världen, hur bra den än är. Tyvärr.

Hur mycket kan ni tänka er att ge för en liknande produkt? Det skulle vara kul att höra hur priskänsliga andra människor är.


3 kommentarer:

Minerva sa...

Ja. inga 360 spänn i alla fall! Lipscrubb har jag nog inte upptäckt nyttan av ens, har testad The body shops variant men tyckte inte att den gjorde mer nytta än ett riktigt bra cerat, i mitt fall Arméns hudsalva.

Ninni sa...

Alltså jag gillar produkten. Men priset...

Kerstin sa...

Skulle inte köpa själv, men gärna få! Kan tänka mig lite pressutskick från Dior any day :) E