fredag 30 mars 2012

Intense plum och guld

Jag kom på att jag inte visat er min nya fina penna från Clinique. Den heter Intense plum och är en quickliner, vilket innebär att man skruvar upp stiftet så den behöver inte vässas. Jag är lite småkär i den här pennan. Den är otroligt lättapplicerad och så sitter den som berget hela dagen utan att smeta av sig på ögonlocket. Det enda negativa är att man inte kan skruva ned den, utan bara upp, vilket inte är så kul om man råkar skruva upp för mycket stift.
Läppglanset heter Angel Wing och kommer från MAC's Lustre Glass-serie. Jag köpte det i ett kit när jag var i New York förra hösten. Jag är inte helt förtjust i det för jag tycker det är rätt så segt och kladdigt, därför blir det lite bortglömt.
Den guldiga skuggan är en av Prime Time-krämskuggorna från Bare Minerals. Jag har skrivit det förr, men de är verkligen helt suveräna, de sitter perfekt hela dagen tills man tvättar av dem. Är ni ute efter en krämskugga på tub så välj en av dessa säger jag bara. Dock tycker jag kanske att denna nyansen är något för gul för mig. Men den passar rätt bra med lila.

 Här är alla grejorna jag använde till ögonen och läpparna.
 Lite närbild på pennan och en swatch.
Bra med sudd i ena änden, denna penna torkar dock rätt fort så man får vara snabb om man vill sudda den.

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Fint! Jag älskar Cliniques Quickliners!

Ninni sa...

Ja, jag tror jag hade nån liknande penna från Clinique för en massa år sen, men minns inte riktigt.

Minerva sa...

Väldigt snyggt, bra att få recension på Cliniques ögonpenna, de kostar ju lite mer så det är ju inte roligt att köpa o. komma på att det bara var skräp!

Ninni sa...

Ja, den här är riktigt bra!