tisdag 27 mars 2012

Recension - Decléor Hydra Floral

Igår recenserade jag Aromessence Néroli, som är ett serum från Decléor. Jag har använt serumet ihop med denna kräm som heter Hydra Floral. Jag gillade ju inte doften på serumet, men den här krämen doftar otroligt gott och tar överhanden från doften av serumet! En av mina favoritparfymer genom tiderna är Estée Lauders klassiska doft Pleasures. Den här krämen doftar likadant som Pleasures - fast lite svagare. Mums!

Egentligen är Hydra Floral en dagkräm, men jag använder den både som dag- och nattkräm. Den är precis lagom fet för min hud och sjunker in jättebra. Den återfuktar fint. Jag tycker den känns otroligt lyxig. Det enda jag saknar hos krämen är möjligen solskydd, en dagkräm ska ha iaf spf15 tycker jag. Min hud har mått jättebra ända sedan jag började använda denna.

Jag hittar inte denna hos Hudoteket som är den webbutik jag brukar referera till för svenska priser för Decléor, men hos Feelunique finns den för £33,85. Där kan ni även läsa om innehåll mm. Min kräm medföljde ett kit och Decléor har nästan alltid fina och prisvärda sådana med lite kul innehåll, titta t ex här.

Ninni ger betyget: 5/5 det kan inte bli lägre för jag hittar inga fel och lyxfaktorn är hög.

Inga kommentarer: