fredag 9 mars 2012

Snart kommer Cliniques BB-cream!

Den 14 maj kommer Cliniques BB-cream till Sverige. Det här med BB-creams har ju blivit jättestort och flera märken såsom Garnier, Estée Lauder och L'Oreal lanserar sina versioner av den populära krämtypen som har sitt ursprung i Asien.

Clinique kallar sin version för Age Defense BB Cream. Den ska förebygga ålderstecken och skydda mot UVA- och UVB-strålning då den har spf 30. Genom en unik sammansättning av optisk teknologi ska fina linjer och rynkor minskas och huden ska återfuktas. Den ska även bevara hudens balans och minimera fet hy.

Använd BB Cream över din dagcreme eller puder, eller som en primer under foundation för att få en perfekt finish. Vill du få en naturlig, sund glöd kan du använda BB Cream som den är. Fördela jämnt i ansiktet och undvik området runt ögonen. Ta bort med din vanliga makeuprengöring.

Inte utan att jag blir nyfiken på denna! En tub på 40 ml kommer att kosta 245:- obs, priset ska vara 295:-, hade fått fel information från början, det känns faktiskt som ett rimligt pris när man betänker att de flesta foundations är dyrare än så och bara innehåller 30 ml. Krämen kommer att finnas i tre nyanser.

6 kommentarer:

Lotta sa...

Låter som ett alternativ till City Block spf 40 som också kommer hit.
Trevlig nyhet! Gillar!

Ninni sa...

Ja, den tänkte jag skriva om snart också. :-)

Lotta sa...

Jag är nyfiken vad du tycker om båda två!

Åsa sa...

Denna är jag sugen på att testa!

Kerstin sa...

Jag är också grymt nyfiken på denna! Frågan är bara vilken nyans man ska satsa på...

Ninni sa...

Ja, jag tror jag kommer att köpa denna förr eller senare, kanske medium är min nyans.