lördag 10 mars 2012

Recension - Estée Lauder Double Wear Mascara

Den här mascaran har jag i en lite mindre förpackning - en som man får i necessär-gåvor. Jag hade ingen aning om vilken typ av mascara jag skulle förvänta mig för jag har inte läst något om den.

Första gången målade jag på den när jag skulle ut och äta middag med några väninnor. När jag cyklade hem så spöregnade det, jag var helt genomdränkt när jag kom hem. Trots det satt mascaran som berget. Jag trodde då att det var en vanlig vattenfast mascara. Men jag hade fel! Detta är en tub-mascara. Dvs en mascara som lägger sig som en tub runt fransarna såsom t ex Kanebos 38-grader ni vet. Man sköljer med ljummet vatten och drar sedan försiktigt bort mascaran från fransarna så lossnar den lätt. Jag är jättenöjd med denna! Den ger bra med både volym och längd, klumpar inte särskilt och den långsmala klassiska borsten är lätt att hantera.
Ni hittar denna i fullstorlek hos t ex Kicks och Åhléns för 305:- vilket jag iofs tycker är i överkant (billigare utomlands såklart). Dock såg jag häromdagen att Kicks har gåvoerbjudande fram till den 20 mars på Estée Lauder. Man får en necessär med lite smått och gott om man köper två produkter, varav minst en hudvårdande produkt för ansiktet. Då kommer ju saken i ett helt annat läge - eller hur? Här får ni en länk till erbjudandet.

Ninni ger betyget: 4+ av 5 möjliga.

3 kommentarer:

beautylana sa...

En av mina favorit mascaror :-)

Honi sa...

Den låter jättebra :)

Ninni sa...

Beautylana, ah så du har testat!
Honi, ja jag gillar'n...