tisdag 15 oktober 2013

L'Oreal Glam Shine balmy gloss

Som ni säkert vet så har även L'Oreal nu lanserat läppstiftkritor. Jag har två av dem, färgerna heter Die for Guava och Dare the Dragonfruit. Jag antar att Dare the Dragonfruit är den mörkare av dem, men är lite osäker på om jag blandade ihop locken. Köpte dessa av en tjej i ett Facebook-forum som jag är med i. Ser inte att de finns på Kicks hemsida där jag brukar kolla upp svenska priser och ej heller på Feelunique som säljer L'oreal så därför vet jag inte vad de kostar, man jag tycker mig ha sett dem i butik nånstans, någon som vet?
De är sköna och krämiga på läpparna, känns lite som läppcerat, doften är obefintlig. Inte helt oväntat så är den ljusare varianten min favorit då jag slafsar på läpp-produkter utan spegel jämt och ständigt. Men de är fina båda två.
Update: Fick prisuppgift från goa Sublimskan som hälsar att de kostar 89:-, bra pris!

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Jag gillar sådana pennor, men lustigt nog har jag bara två stycken. Dom här ser väldigt fina ut, verkar bra också.
Själv har jag H&M och Max Factor. MF sitter som BERG, svår att få bort även med remover avsedd för vattenfast smink.
Undrar om jag inte sett dom här på Åhléns? Fast det var ett bra tag sedan, kommer inte riktigt ihåg nu.

Sublim sa...

I pressutskicket står det att rek.pris är 89 kronor. :)

Jag har 4 nyanser och håller med om att de är sköna på läpparna. Sånt där man kan kladda på lite nu & då när man vill pigga upp sig.

Ninni sa...

Lotta, har två andra som jag ska testa från Deliplus och Jelly Pong Pong, men än så länge har jag nog gillat alla som jag provat. Känns som om de är ganska lika förutom din från Max Factor då.
Sublim, ah tack för prisuppgift! :-)