måndag 21 oktober 2013

Tio tomma


  • Schampoo och balsam från L'Occitane för torrt och skadat hår med fem oljor. Jädrigt synd att jag inte är helt överens med doften på dessa. Det är nämligen bra produkter! Håret blir blankt och fint och går lätt att borsta. Om de bytte doften på dessa så skulle de få högsta betyg av mig. Fina flaskor också.
  • Schampoo och balsam från Molton Brown. Schampoot heter Healthy ziao jao och balsamet heter Instant Indian cress haircondition. Alltså vad är det med Molton Brown? De är ju bara dyra och kassa! Det enda som är fint är förpackningarna och de roliga namnen. De här produkterna gjorde mitt hår svinto-liknande. Det kändes redan när jag hade schamponerat att håret blev strävt och tråkigt, fick sedan vräka på med balsamet i jättestor mängd utan att det gjorde någon större nytta och jag fick reparera eländet med en hårinpackning av annat märke. Näe, jag köper inga produkter från Molton Brown mer, gillade inte deras duschkrämer heller. Gjorde inte ens slut på dessa för jag stod inte ut trots att det är småflaskor.
  • Peter Thomas Roth Mega Rich Body Lotion, ganska fet bodylotion med diskret doft. Gjorde inte något större intryck, men det var inget fel på den...


  • Kiehl's Ultra Facial Cleanser, känner mig nästan lite stolt över att ha gjort slut på denna. Anledningen är att den är så otroligt dryg! Den räcker i evigheter. Jag gillar innehållet, den liknar Cliniques flytande ansiktstvätt väldigt mycket och tvättar bort smink och smuts utan problem utan att torka ut nämnvärt. Bra produkt!
  • Clarins läppglans, vet inte vad färgen heter för trycket har skavts bort. Skönt läppglans som blev glansigt och genomskinligt på läpparna.
  • Lancôme Génifique youth activator, serum som känns välgörande för huden. Tycker detta liknar Cliniques Repairwear laser focus-serum och det är kanske inte så konstigt då de kommer från samma företagskoncern. Gillar båda serumen även om de är en smula dyra. Fick denna provflaska av min mamma och den räckte i säkert två veckor så det är dryga grejor.
  • Ulta Voluptuous Volume, volym-mascara som inte ger nån volym knappt. Denna hade blivit liggande längst ned i min sminkväska, hittade den när jag städade. Näe, ingen höjdare.
  • Too Faced Shadow Insurance, detta är min andra tub av denna ögonskuggprimer. Den är suverän och jag tycker att den är lika bra som Urban Decays Primer Potion. Märker ingen skillnad på de två sorterna. Dock går det bara inte att göra slut på tuben för den hinner gammal innan så det hade varit bättre att de hade gjort mindre tuber. Det räcker med att applicera en klick stor som ett knappnålshuvud för hela ögonlocket. Det är säkert halva innehållet kvar i denna, men jag vågar inte använda den längre då jag haft den så himla länge. Kör nu på Urban Decay's primer ett tag, men lär återkomma till denna.

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Vad jag gillar dom här inläggen!
Har inte provat någon av produkterna, men varit nyfiken på ögonprimern länge. Kör själv budget, Lumene, den enda jag provat, och den är helt ok.
Jag är också nyfiken på Kiehl's produkter, har hört så mycket bra om dom, så snart får jag nog testa! Finns ju i Malmö nu!

Kerstin sa...

LÓccitane-hårvården ser spännande ut!

beautylana sa...

Haha. Jag skrattar alltid hur du inte gillar Molton Brown :-) jag tycker fortfarande att deras duschgel är den bästa på marknaden.
Tvärtom passar intr Loccitane hårvård mitt hår, men jag saknar den gammalfags doften på produkter.

Cajsa sa...

En liten korrigering... Estee Lauder äger Clinque och l'Oreal äger Lancôme.

Ninni sa...

Lotta, jag tror jag har Lumenes variant nånstans i förråden...
Kerstin, provlukta först bara.
Beautylana, tänk vad man kan uppleva produkter olika. Har du testat hårvården?
Cajsa, tack för info! :-)