torsdag 3 oktober 2013

Sally Hansen fjärilar...

Just nu sitter de här nageletiketterna från Sally Hansen på mina naglar. Om jag ska vara ärlig så kanske de är lite för barnsliga för mig, men kvaliteten är det som sagt verkligen inget fel på, de håller i säkert en vecka och inga kanter lossnar utan de nöts precis såsom nagellack gör.
Etiketterna kan vara lite pilliga att få dit, men det är inte svårt bara man är lite noga. Jag valde att lägga ett överlack i form av OPI's Start to finish. Man behöver inget överlack egentligen, men det ökar hållbarheten och ger glans. Man ska tydligen INTE använda snabbtorkande överlack på nageletiketter för det reagerar tydligen med etiketterna och kan bli bubbligt och även krympa etiketten.
Dessa köpte jag i Los Angeles förra året, jag har beställt sex nya varianter av dessa etiketter och hoppas de kommer snart, lovar visa för jag tror det är några av mönstren som är riktigt eleganta och lite mer vuxna än dessa.
Såhär ser förpackningarna ut, det medföljer både orangepinne och nagelfil i varje förpackning, jag hade önskat att etiketterna var lite billigare istället...

7 kommentarer:

Beauty Lana sa...

Väldigt söta.! Jobbar man inte i banken med kunder, så finns det inga begränsningar tycker jag

Beauty Lana sa...

Väldigt söta.! Jobbar man inte i banken med kunder, så finns det inga begränsningar tycker jag

Ninni sa...

Precis! :-)

Aidas MakeUp sa...

Jättejättejättefint!

Maria sa...

Jag tycker att de ser supergulliga ut!

Kerstin sa...

Åh så fina!

Emma P sa...

Men så söta! Gillade verkligen dessa:)