torsdag 31 oktober 2013

Nagelfolie guld med stjärnor

Då och då tar jag mig tid till att foliera naglarna, här är mitt senaste försök. Valde en guldfärgad folie med stjärnor i. Jag måste fixa en bättre pensel som inte lämnar limmet i ränder utan ger en mer slät yta att applicera folie på. Man får också peta bort det som hamnar brevid naglarna med en orangepinne eller dylikt för det blir lätt lite spill som ni ser.
Men visst är det lite kul? Synd bara att det alltid är så mörkt ute när naglarna är nygjorda, det går ju inte att fota ordentligt. Bristen på dagsljus är enerverande. Eftersom nagelfolie inte är så hållbart så ville jag göra färdigt manikyren precis innan jag skulle gå hemifrån då jag skulle på lite festligheter just den kvällen jag gjorde denna. Testade häromsistens också att köra utan överlack, men då blir hållbarheten helkass så även om överlacket skrynklar till resultatet en smula så är det ändå värt det märkte jag.
Jag använde H&M-lacket Creme de la creme under, det lyckades jag iaf fota medan det var ljust.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

OJ så fint! Detta gillade jag verkligen!

Ninni sa...

Vad kul! :-)

Lotta L sa...

Det var verkligen jättefint!

Tina (Beleza) sa...

SÅ.Läckert!
Har själv gett upp det här med folie, har inte tålamodet. :)

Nina sa...

Galet snyggt Ninni!! Jag vill också testa. Vart köper man folie?

Ninni sa...

Finns på eBay, men om ni är sugna på att testa bara lite så kan jag sälja bitar av folie och en liten burk lim för billig penning. :-)