onsdag 9 oktober 2013

Ros-örhängen mm

Jag kör på lite till med mitt smyckesprojekt. Har inte riktigt bestämt framtiden för det hela. Tjänar inte så mycket pengar på det, men det är fortfarande rätt kul att pilla med och jag väljer ju själv hur stort det ska vara, fördelen med att vara sin egen chef. Har fått in några par sånna här ros-örhängen ifall ni är sugna. Tror inte de är silver utan bara bijouteri. Jag tar 15:-/paret för dem.
Sen vet jag inte riktigt hur jag tänkte när jag beställde ovan armband, men om någon av er är intresserade så kostar det 19:-.
Det här halsbandet är överdraget med 9k guld (tunt lager över annan metall) och stenarna ska vara cubic zirconia. 30:- tar jag för det. Säg till om jag ska mäta kedjan så fixar jag det.
Denna scarf tar jag 29:- för, den är rätt stor och avlång , hör av er om ni vill veta måtten så ska jag kolla.
Sen har jag två kvadratiska scarfes i lite blankare material, de mäter ca 50x50 cm. 25:-/st för dessa är väl inte för dyrt? Den med olikfärgade prickar har ljusgrön kant och den djurmönstrade har mörkt bruna prickar och brun kant, ser att det inte kom med på bilden dumt nog... kan ta fler bilder om ni är sugna såklart.

Jag låter ovan saker ligga i bloggen någon vecka innan jag slänger upp på Tradera. Frakten är som alltid 12:-, maila mig på ninni_70@hotmail.com om ni är sugna. Ser att jag lätt missar om ni kommenterar, speciellt om det sker ett par dagar efter att inlägget publicerats så bäst är att maila mig.

Inga kommentarer: