lördag 26 oktober 2013

W2Beauty

Jag är väldigt intresserad av koreanska skönhetsprodukter just nu. Inspirationen kom från början från Fröken Rosa och sen har det gått av bara farten. Häromsistens lade jag en order hos en webshop som heter W2Beauty, de har massa kul märken! Grejorna jag beställde är minst sagt blandade:

  • Missha Love secret in Vienna, en handkräm som doftar körsbärsblom
  • Etude House Milk Talk, en duschkräm som doftar jordgubbsglass
  • Tony Moly läppbalsam blåbär
  • Tony Moly läppglans i stift
  • Etude House Color My Brows, brynmascara i mörkbrun

Jag lovar visa mer av produkterna när jag börjat använda dem. Säg gärna till om det är någon av produkterna som ni är mer nyfikna på än övriga.
Websidan utlovar massor av prover med varje order och jag blev inte besviken, nio stycken är helt klart bättre än de flesta shoppar brukar ge ut. Bl a är det prover från hudvårdsmärket Benton som jag är riktigt nyfiken på. Det var väldigt enkelt att beställa, man kan betala med Paypal och det känns ju tryggt. Leveransen tog bara drygt två veckor trots att paketet kom ända från Korea. Frakten är gratis och lådan var mycket bra packad med bubbelplast. Alltså ni måste bara kolla in den här webshoppen för de har verkligen massor av produkter från alla möjliga koreanska märken och de är inte särskilt dyra.

När man registrerar sig hos W2Beauty så får man en kod som man kan dela med sig av. Min kod är 08398410, om ni uppger den när ni beställer så får ni $5 i rabatt på första ordern och jag får också samma summa att handla för så glöm inte det om ni blir sugna!

Jag har fler produkter från Koreanska märken att visa, kommer snart!

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Tack för tipset, det får man kolla in!

Kerstin sa...

Spännande! Så mycket man vill testa, och så har man bara ett fejs :) Lyxproblem!

Ninni sa...

Ja, det är lite jobbigt att man inte har typ tio fejs... haha.