fredag 18 oktober 2013

Nya glasögon

Kolla! Jag har nya brillor! Det var verkligen på tiden. Mina gamla var både sneda och repiga och började kännas omoderna. Jag kör oftast med linser på dagarna, men har glasögon på kvällarna för att vila ögonen. De här kommer jag nog att köra lite dagtid också, men inte när jag tränar.

Gud vad det var svårt att välja bågar, jag tror jag var inne hos varenda optiker i hela Göteborgs innerstad. De flesta glasögon är urtrista och jag blev inte sugen alls. Många människor anser att ett par glasögon ska smälta in i ansiktet och helst inte synas alls. Vadå inte synas? Det går väl inte att dölja ett par glasögon som sitter mitt i ditt ansikte? Då är det väl bättre om de är lite som ett smycke eller om de är lite roliga? Det är iaf min bestämda åsikt, sen får alla tycka som de vill. Så jag valde att blaffa på ordentligt med ett par stora och väl synliga bågar. Faktum är att jag fastnade direkt för dessa, de kommer från Gucci.

Jag köpte glasögonen på Lensway. Lensway fanns tidigare bara på nätet, men har öppnat butiker och den som finns i Göteborg ligger i samma hus som Centralstationen, precis vid utgången mot spåren. De hade faktiskt mycket roligare bågar än de övriga optikerna, mycket mer variation och många roliga märken. I priset ingick allt och det var inte som hos de andra optikerna att man fick lägga till för tunna glas och reflexfritt mm. För det brukar alltid visa sig att det där priset som var så lågt plötsligt var mycket högre i realiteten, jag tycker de luras! T o m synundersökningen ingick, vet inte om det var ett tillfälligt erbjudande dock, men kolla på deras hemsida så ser ni. Mycket ärligare än att man ska behöva lägga till för än det ena och än det andra som man "måste" ha. Butiken beställde sedan glasögonen åt mig och sen fick jag dem på två dagar. TVÅ! De sa att det skulle ta en till två veckor, men det tog två dagar innan jag fick dem med posten ihop med fakturan.
 Glasögonfodral ingick såklart, mycket tjusigt.
Mockafodrat och allt och så fick man med ett äkthetsbevis. Haha, precis som om jag skulle försöka sälja glasögonen, speciellt med mina konstiga styrkor. Har helt olika syn på höger och vänster öga.
Man fick även med Lensways egna putsmedel i sprayflaska och en putsduk. Glömde fota dem. Summan av kardemumman är - gå till Lensway om ni behöver nya glasögon! Och nej, jag har inte blivit sponsrad, jag har betalat själv.

3 kommentarer:

Lotta L sa...

Snygga glasögon! Du är jättefin i dom!

Ninni sa...

Tackar

omygloss sa...

Superfina verkligen!