tisdag 1 mars 2011

Recension - L'Oreal Lash Architect 4D

Återigen superdåliga bilder, jag vet! Hur sjutton gör man för att fota silverglänsande produkter? Nån som vet? Det räcker att texten är i silver så blir bilderna urkassa för det verkar då som om kameran har svårt att fokusera. Nåväl, ni kan hitta bättre bilder på nätet på denna mascara.

Nu börjar vi:
Jag älskade verkligen L'Oreals vanliga mascara Lash Architect. Faktum är att den är min favoritmascara genom tiderna. Därför blev jag så glad när jag såg att de lanserat en ny version av den som heter 4D. Den var jag ju bara tvungen att testa! Jag hittade mitt exemplar i München och den åkte ner i varukorgen utan minsta tvekan. Tyvärr... Mascaran lovar följande: Den ska ha skulpterande fibrer och ge lösögonfranseffekt i fyra dimensioner (vaddå fyra dimensioner?).
Kolla här på borsten, även om bilden är kass så kan ni se hur jädra kladdig borsten är. Mascaran innehåller fibrer, dessa gör att mascaran blir helt trådig och urjobbig att arbeta med och när man dessutom får upp på tok för mycket på borsten så blir det en enda smet av alltihop. Spindelben är bara förnamnet. Dessutom är min borste sned - undrar om det ska vara så?
Näe, är det en volymmascara med bra förlängande effekt ni vill ha så är detta ändå inte ett bra val tycker jag. Jag kan tänka mig att den blir bättre efter ett tag när det värsta kladdet gett med sig och så sitter den ganska bra. Den får betyget en svag tvåa tyvärr... jag tänker dock använda den ett tag till för att se om jag ändrar mig, i så fall berättar jag.

Jag hade egentligen tänkt kosta på mig Estee Lauders nya mascara, men eftersom jag köpte denna så tyckte jag att det skulle räcka. Jag skulle köpt Estee Lauders istället... det får bli nästa gång.

6 kommentarer:

Carina sa...

Skit också att du inte lade ut denna recension igår ;)

Köpte nämligen en likadan mascara idag, med förhoppningen att jag skulle kunna skriva en bra recension för en av L'Oreal mascaror. Börjar min test om några dagar...

Kerstin sa...

Alltid lika trist med produkter som inte håller måttet! Tack för varningen!

Emma sa...

Så trist! Då ska jag akta mig för denna.

Ninni sa...

Åhnej, då får vi hoppas att det var ett måndagsexemplar jag råkade ut för Carina...
Japp, akta er för denna...

sublimt sa...

Läste just om den här på Kicks hemsida och blev nyfiken, men efter din recension tror jag nog att jag håller mig ifrån den. Långt ifrån.;)

C sa...

Nu delar Loreal ut gratis mascaror!