lördag 19 mars 2011

Sennyo

Jag köpte ju lite nya skuggor från Fyrinnae häromsistens, ser att shoppen är stängd just nu, vilket den brukar vara till och från. Lila-rosa Sennyo var en av de skuggor jag trodde skulle bli en favorit.
 Jag ska vara ärlig och säga att jag är en liten smula besviken. Trodde den skulle sticka ut mer.
Den är fin, men inte så speciell, ville att den skulle vara lite mer knallig i färgen. Jag har en annan från Barry M som heter Winter Berry som liknar denna som jag gillar bättre. Men sånt kan man inte veta förrän man provat förstås.
 Den skimrande skuggan jag har upp till brynen är Jardin Aires, ett pigment från MAC.
Här är grejorna jag använde. Ni ser bl a min nya ögonbrynspenna från Calvin Klein, den är jättebra kan jag lova!

Jag kämpar fortfarande med nya mascaran från L'Oreal som heter Lash Architect 4D, men ni kan ju se att den är svårmålad och det blir ganska klumpigt. Så gå inte på reklamen på stan utan köp en annan mascara istället skulle jag råda er, såvida ni inte är ute efter jättefeta ihopkladdade fransar förstås. Många tonårstjejer gillar sånna har jag sett under mina rundor på stan och det är väl upp till dem att se ut så antar jag... hihi.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Maskaran verkar inte vara någon superhit, men sminkningen ser fin ut tycker jag!

Ninni sa...

Tack, näe köp en annan mascara istället...

Wysteriia sa...

Svar: Jag har faktiskt inte testat den gamla så kan inte jämföra :P hehe :) Men jag tyckte denna var lätt att applicera och jag tyckte inte den kladdade. Men smaken är ju som baken ;) hehe

Anonym sa...

Snyggt! Älskar lila skuggor! :-D

Sminkan sa...

Jag tycker också sminket var himla fint!

Ninni sa...

Tack Sminkan! :-)