fredag 29 april 2011

Basbeställning från Eleven

Det här var verkligen inte nån särskilt kul beställning. Men nödvändig. Jag avskyr att färga ögonbrynen, men då jag har väldigt feset pigmenterade bryn så känns det nödvändigt. Jag hade läst att Refectocil brynfärg ska vara bra så jag köpte både färg och den oxidant man behöver till den. Sen har jag länge velat testa Blax hårsnoddar som ska vara de bästa som finns. När så Eleven hade 10% häromsistens på hela sortimentet så passade jag på att slänga in en beställning. Ganska trista grejor, men praktiska, jag lovar rapporter när jag testat dem.
Tur att Eleven är så generösa med prover, det gjorde paketet betydligt roligare. Bl a fick jag doftprover från GAP, de ska bli kul att testa.

5 kommentarer:

Tina (Beleza) sa...

Jag gillade verkligen Refectocils brynfärg även om det var lite svårt att få rätt nyans.
Alltid trevligt med extra presenter.

Carina sa...

Bara fina grejjer du har köpt :) Är nyfiken på ögonbrynsfärgen.

Dottern gillar snoddarna, de var perfekta att ha på scen för håret satt verkligen där det skulle. De var super! Tror till och med att hon bloggade om dem.

Ninni sa...

Låter bra att ni gillade grejorna, idag har jag haft en av hårsnoddarna i håret och de verkar faktiskt jättebra även om de ser väldigt oansenliga ut.

Fröken Frodig sa...

Är nyfiken på hårsnoddarna, har kollat på dom flera gånger.

Proverna ser ju finfina ut, vill gärna höra vad du tycker om 100% Pure-cremen. Jag provade kokosvarianten men tyckte doften blev för stark och efter några minuter så ändrade den karaktär på något vis och luktade lite bränt och ganska illa :(

Ninni sa...

Jag har inte provat krämen, lovar återkomma. Snoddarna är toppen!