söndag 13 november 2011

Fabulös bloggkväll i Göteborg

Igår kväll var jag på skönhetsblogg-träff här i Göteborg. Vi var ett helt gäng tjejer som åt middag ihop på Farellis på Avenyn. Såklart passade jag på att fota tjejerna. Min mejk för gårdagkvällen kommer i ett senare inlägg.
Här har vi übergulliga Veronica som var en av tjejerna som ordnade kvällen. Veronica driver härliga bloggen Beautyplace.
Här ser ni Therése och Sofia, som ihop med Angelica fixade gårdagskvällen. Tjejerna har varit kompisar sedan de var små och de skriver tillsammans underbara bloggen Heartcore. Vi pratade en hel del hår för som ni ser så har de fantastiska frisyrer båda två, vilket fick mig att vilja fixa mer med mitt eget hår. Bra med inspiration.
Sublimt-Malin är en kvinna i min smak. Hon brukar alltid skriva om sånna där produkter som jag gillar  (som t ex Estée Lauder och sånt härligt). Jag har hängt med hennes blogg sen hon startade den för flera år sen.  Malin var en smula blyg just igår, men jag fick löfte om att få lägga upp hennes läppar på bild för här hade hon precis testat ett av läppglansen vi fick den fina goodiebagen. Malin är känd för att ha bloggvärldens finaste läppar, tyvärr är jag inte nån bra fotograf så bilden blev rätt suddig. Lovar visa goodiebagen sen också förresten!

Här har vi Viola från Killer Colours. Viola har inte ens fyllt 20, vilket är otroligt imponerande med tanke på att hon bloggat länge och är så otroligt duktig på att både sminka och fotografera. Om ni tittar in i Violas blogg så ser ni närbilder på hennes glittriga och fina mejk från gårdagen.
Här har vi Ka från den formidabla bloggen El Mika.  El Mika är också en blogg jag följt väldigt länge, den drivs av tre tjejer El, Mi och Ka och den känns väldigt internationell för tjejerna har bloggat från flera av världens hörn under åren. Det visade sig att jag och Ka jobbar i husen brevid varandra så vi ska äta lunch nån dag så vi får fortsätta "skönhetsnörderiet". Det ser jag fram emot!
De tre glada donnorna i soffan är från vänster:
-Tanja från Beauty by Tanci. Tanja jobbar professionellt med smink och har alltid bra tips att ge samt fina bilder från fotograferingar där hon sminkat.
-Kajalpennan, som hade rest ända från Linköping. Therese heter hon!
-Caroline som skriver bloggen Makeupedia. Caroline läser till webredaktör och det märks för bloggen är väldigt proffsig.
Helena som har bloggen Lipglossbitch är en legend (får man skriva så?). Hon är nämligen den skönhetsbloggare som hållit på allra längst av alla. Helena vet nog allt om smink och krämer tror jag, det visade sig mycket riktigt att hon vann frågesporten som vi fick delta i på träffen. Jag är inte förvånad, hihi.
Therese är för mig en ny bekantskap, av någon anledning har jag lyckats missa hennes blogg, men det ska bli ändring på det nu, det kan jag lova.

N från Glittersisters var också med, men hon är också lite blyg. Det var väldigt kul att träffa dig också och jag hoppas vi ses snart igen!

Återigen tack snälla Veronica, Therése och Sofia för att ni tog er tid och kraft att fixa träffen, jag tror vi alla uppskattade att få ett ansikte på alla.

14 kommentarer:

Josephine, Makeuponista sa...

Låter som en härlig kväll! :)

Ninni sa...

Jag hade så kul! :-)

Kajalpennan sa...

Beauty place heter Veronica.. Och jag ser väldigt onykter ut, det var jag inte :-)

Veronica sa...

Ja, Veronica ska det ju vara ;) Jättekul att du kom, det var trevligt att träffas!

Caroline sa...

Hade hur kul som helst! Tack för igår!! =)

Ninni sa...

Fasen, förlåt, jag är nog lite virrig ibland. Ändrar genast! :-)

Ninni sa...

Nej, jag tror inte nån av oss var onykter. Hihi.

Therese Skönhetsblogg sa...

Vilket fint inlägg! Tack för en toppenkväll :)

Ninni sa...

Tack själv! :-)

Kerstin sa...

Det ser ju jättemysigt ut!

Ninni sa...

Ja, det var så himla roligt!

Anonym sa...

Det ser jättetrevligt ut, roligt!

Sminkan sa...

Det ser ut som att ni hade roligt! Kul att se er på bild!

Karin sa...

Jättekul att ses! Vi tar den där lunchen snart! :)