måndag 19 december 2011

Genuine Treasure - ned som en pannkaka

Tidigare i höstas hade MAC en kollektion där det ingick några paint pots, äh jag minns inte vad kollektionen hette för de har så många sånna hela tiden. Jag älskar mina två paint pots Bare Study och Rubenesque som jag har sedan tidigare. När jag fick syn på Genuine Treasure som fanns med i kollektionen så fastnade jag direkt efter att ha testat på handen på Åhléns. Jag hade lite köpstopp just då så jag lät bli. 
Men jag kunde ju såklart inte sluta tänka på Genuine Treasure så jag gick tillbaka till Åhléns någon vecka senare. Men då var den slut! Blev så glad när jag hittade den på Kicks webshop. Så jag slog till!
Men hörrni, för att vara ärlig. Det var ett felköp. Den har underbart skimmer på gränsen till glitter. Men den bara går inte att få jämn på ögonlocken! Därför har den inte blivit använd mer än kanske tre gånger. Jag har andra krämskuggor som är mycket bättre (läs mina nya Prime-time-tuber från Bare Minerals) så jag är helt enkelt inte lockad av att böka med denna. Ja, ni kan ju se på bilderna hur ojämnt resultatet blir.
Här är grejorna jag använde. Förutom Genuine Treasure så har vi en guldig skugga från Bourjois, en ögonpenna i brunt från Clarins och Benefit-mascaran They're real. Mascaran kommer det snart recension på.
 Ni kanske kan förstå att jag föll för denna, den är underbar i burken.
Tror jag ska lägga upp denna på Tradera faktiskt. Limited edition-produkter från MAC säljer alltid bra där. Jag är dock alltid ärlig med skicket på det jag säljer så jag skulle aldrig lura någon.

3 kommentarer:

Shamrock sa...

Vad tråkigt att den inte var bra för den ser verkligen fin ut

Kerstin sa...

Synd att den inte riktigt höll måttet!

Ninni sa...

Ja, mina andra paint pots är ju suveräna...