fredag 2 december 2011

Inte holofredag men blingblingfredag!

Skimmerskuggan har hittat på något så festligt som holofredag, hon visar en massa härliga holografiska lack på fredagarna. Flera av de andra bloggtjejerna har hängt på, men jag har inte så många hololack samt att jag målar naglarna ganska oregelbundet så jag har inte hängt med. Jag bara njuter av de andra tjejernas prakt...
Däremot är jag lite extra blingig idag! Jag köpte nämligen den här fina ringen på Kapp Ahl häromdagen. Fastnade direkt för den fastän jag bara skulle hänga med jobbarkompisen på en liten tur på lunchen. Visst är den fräck?
Såklart var jag ju tvungen att blinga till naglarna lite också så jag drog på krämlacket Flyin' High från China glaze som grundfärg.
Sen fick det bli ett lager av Orly's Halleys comet. Egentligen hade jag väl behövt två lager av det lacket, men det blir så jobbigt när jag ska ta bort det så jag nöjde mig med ett.
Bling bling som sagt! Och här har vi flaskorna. Flera av mina lack har skiktat sig lite och Flyin' High är ett av dem. Antar att man ska vända lite på dem då och då för att undvika det...

7 kommentarer:

Åsa sa...

Snygga lack och ringen var ju supersnygg! Måste kolla efter en sån nästa gång jag kommer till KappAhl.

Ninni sa...

Ja, gör det, den var inte dyr ens.

Shamrock sa...

Snygg kombo (lack och ring)

Kerstin sa...

Wow så snyggt! Både lackkombinationen och ringen :)

Ninni sa...

Tack, gillar det själv faktiskt!

Carina (TotalBeauty) sa...

Både lacken och ringen var riktigt fina :)

minerva sa...

Va snyggt! Det är ingen fara med lack som skiktar sig, det är bara att skaka om ordentligt innan man lackar nästa gång.