tisdag 27 december 2011

Lite fix i jul

Veckan före jul färgade jag min grå utväxt, var tvungen att ta en bild på hårfärgen här. Herregud, tur att inte håret fick samma nyans som färgkrämen. Håret blev mörkt brunt, men det är nästan så man backar ur när man ser sånt här... eller hur? Jag brukar köra ett halvt paket färg när jag bara ska färga utväxt och då blandar jag färgen i en plastmugg.

Denna färg kommer från H&M's eget märke. Jag har provat alla möjliga hårfärgsmärken och märker ingen kvalitetsskillnad. Däremot finns det ju sådana färger som tar 10 minuter, denna tog 30 minuter.
Jag har inte alldeles legat på smink-latsidan under juldagarna. Nedan sminkning körde jag igår när jag gick en sväng på stan för att kolla in reorna. Det är MUS-skuggan Flamenco och MAC's Shroom. Pennan under ögat är också från MUS och heter Violet Storm.
Lovar visa mina reafynd senare!

5 kommentarer:

Lotta sa...

Var du på Kicks rean i femma? Fanns det några high end brands på rean? :D På hemsidan finns det nämligen inte mycket!

Ninni sa...

Nej, jag var aldrig i femman, men jag kommer nog dit snart. Däremot hade de Lancôme-lack för 118:- på Åhléns på Kungsgatan och även lite Helena Rubinsteingrejor såsom bronzers och sånt. Väldigt mycket parfymer hade de också. När det gäller Kicks så brukar jag hitta bättre fynd på Aveny-butiken än i Femman. Tror att saker går åt snabbare i Femman.

Kerstin sa...

Jättefint!

Det ska bli himla kul med lite reafynd framöver :)

Ninni sa...

Tack tack! :-)

Wysteriia sa...

Haha ja färgen hade en härlig nyans du ;) hihi