lördag 31 december 2011

Lite nödvändigheter

Slängde in en order hos favvoshoppen Feelunique på lite nödvändigheter häromsistens, bara läppbalsam denna gången för jag är ju storkonsument av sådana. Deep Steep har jag läst om i ecovänliga bloggar och Melvita likaså. Burts bees är ju också eco-vänliga så det var väl bra va?

Återkommer om allt utom burken från Burts Bees. Den vet jag att den är toppen eftersom jag redan har en burk sån vid soffan i vardagsrummet, både jag och sonen älskar den. En klockren fempoängare!

Gott Nytt År förresten? Vad ska ni ha för er ikväll? Vi har bjudit hem en annan familj på middag så det blir nog trevligt. Lite god mat och vin kan ju aldrig gå snett. Vi inleder kvällen med att gå upp till Skansen Kronan och titta på GP-fyrverkerierna.

4 kommentarer:

Lotta sa...

Gott Nytt År!
Själv ska jag vara hemma med familjen, ja, nu är ju klockan så pass mycket så maten är avklarad. Bara den smarriga kakan, chips, godis och bubbel kvar!
Så det blir lugnt, men det tycker jag är rätt mysigt.

Sofie - EKOsmetika sa...

Älskar deep steeps moisture sticks! Har inte provat just den doften men har rosemary mint med mig i min lilla makeup-väska varenda dag! :D

Carina (TotalBeauty) sa...

Gott Nytt År!

Vi var hemma hos en väninna och firade in nya året :)

Elisabeth sa...

Melvitas läppbalsam är fantastiskt bra under kalla årstider, tror nog att du blir nöjd med det! :)