lördag 10 december 2011

Recension - Korres lipbutter Jasmine

Korres är ett märke som jag bara provat några få produkter ifrån. Jag har testat flera av deras ögonkrämer och de är lite för tunga för mina feta ögonlock. Men det här är en produkt jag gillar skarpt! Korres lip butter i Jasmine är ett läppbalsam på burk. Jag trodde att det skulle dofta mycket, men det är nästan doftfritt. Det ger inte mycket färg på läpparna, det är mer som ett läppglans utan skimmer fast med vårdande känsla.
Det innehåller sheasmör och risvax. Jag brukar faktiskt nästan alltid gilla produkter med sheasmör, jag har kommit på att det är en av mina favoritingredienser i hudvård. Det man kan ha synpunkt på är att produkten kommer i burk, vilket är lite ohygieniskt och opraktiskt.

Jag köpte min burk hos Lookfantastic på rea för kanske tre pund. Det var den definitivt värd! Ser att de fortfarande säljer märket, men inte just dessa burkar. Kicks hemsida har denna fast i Mango för 129:-, tror de finns på Åhléns också.  Inte jättedyrt alltså för en bra produkt.

Ninni ger betyget: 4

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag är himla sugen på en av de rödare varianterna av detta...

Annika B sa...

Jag har testat Korres lipbutter och deras stift och jag kan inte förstå tjusningen i dem :) De gör absolut ingenting för mina läppar. Kul att du gillar dom iallafall. Tack för jättebra blogg

Ninni sa...

Kerstin, ja visst finns de i flera varianter än två?
Annika, var inte stiften bra alltså? Har inte provat dem. Kul att du gillar bloggen, det gör mig glad!

Annika B sa...

Nej, jag tycker det bara låg runt mina läppar som som ett konstigt grynigt kladd som inte återfuktade alls.

Men kom precis o tänka på att jag kanske fått måndagsexemplar och ska testa ett nytt, alla jag känner och bloggare höjer ju dessa till höjderna :)

Ninni sa...

Ja, innehållet i min burk är jättehärligt och mjukt. Hade däremot ett läppbalsam från Lush en gång, det kändes sådär grynigt. Sen tittade jag på datumet (mycket liten text som knappt syntes) och då visade det sig att det var gammalt.

Wysteriia sa...

Låter intressant den där :D