måndag 16 april 2012

Deep Steep Moisture Stick

Det här stiftet köpte jag på Feelunique för ett tag sen, tänkte ha det på läpparna. Deep Steep är ett ekologiskt naturligt märke. Jag brukar gilla mintiga läppbalsam. Detta har en viss mint-doft, men även något annat som jag inte gillar alls, jag slog upp ordet honeydew och det betyder honungsdagg (kunde man ju kanske lista ut) men jag tänkte om det var nån melonsort eller så...  Stiftet har nån lite sötaktig äcklig doft och känns inte alls skönt på läpparna (läskig hal känsla på något sätt) så jag tänkte först kasta eller ge bort det. Men så tog min fotkräm slut och jag kom på att det funkar finfint på mina torra hälar - långt från näsan alltså. Bra när man kommer på nya användningsområden!

Om ni ändå vill prova ett sånt här eller nån annan produkt från Deep Steep så hittar ni märket här. Har ni testat detta märke förresten?

6 kommentarer:

Minerva sa...

Brukar också hitta på nya sätt att använda grejer,i förra eller förrförra Glossyboxen var det med en fuktmask som inte var så speciellt bra och så luktar den inte så gott heller, men den duger som handkräm till natten!

Ninni sa...

Superbra, man kan alltid spara några kronor...

Kerstin sa...

Jag har inte testat. Doften låter inget vidare tycker. Mintigt är bättre!

Ninni sa...

Ja, det luktar skumt...

Ylva / Euphoric Green sa...

Gillar verkligen Deep Steep, toppenmärke enligt mig. :)

Ninni sa...

Kanske måste prova något mer då... Hmm,