onsdag 18 april 2012

Elemis Frangipani Monoi Body Oil

Strax innan jul köpte jag ett kit med lite alla möjliga produkter från Elemis, det såg ut ungefär såhär fast det hade lite andra produkter. Lovar att ni ska få se de andra grejorna lite vartefter. Den här flaskan med olja låg i kitet. Denna olja kan man använda till lite allt möjligt, både till huden och håret. Jag tänkte först att detta var en sån produkt som skulle bli liggande oanvänd. Men så provade jag den och jösses vad den är härlig! Mums!

Oljan är hård i rumstemperatur så man behöver värma upp den lite så att den blir flytande. Jag brukar ställa den under kranen i handfatet i ca 30 sekunder och det räcker fint. Jag har använt denna som bodylotion på lite småfuktig hud efter duschen och den går jättefint in i huden. Doften är otroligt härlig, sådär tropisk på något sätt och jag älskar den! Dock har jag inte testat oljan i håret eller ansiktet ännu, det känns som om den är lite för parfymerad för att använda i ansiktet. Jag får en känsla av sommar när jag nosar på den.

Om ni vill prova den här och inte köpa ett helt kit med produkter så finns den i lite större flaska på 100 ml att köpa på Feelunique för £29,70. Det är lite synd att det inte finns mindre förpackningar att köpa separat för oljan är otroligt dryg.

4 kommentarer:

beautylana sa...

Jag spanar på den här oljan för länge sedan!

Ninni sa...

Köp, den är underbar!

The Cat sa...

mm verkar bra, och flaskan vart fin!

Ninni sa...

Ja, visst är den!