lördag 14 april 2012

Gunmetal

En av mina favvoskuggor är Bare Minerals Prime Time-skugga Gunmetal. Jag köpte ju ett kit med fem stycken Prime Time-skuggor innan jul och denna blev favoriten av dessa fem.
Den är urlätt att applicera, jag tar bara lite krämskugga på fingret och duttar tills jag får ett jämnt resultat, man kan välja hur mycket den ska täcka genom att applicera flera lager.  Tror det blir krångligare med pensel så jag har inte ens försökt använda en sådan. Denna mejk gick på några minuter att lägga, perfekt när man har bråttom.
Eftersom jag var rädd att min lilla tub skulle ta slut så köpte jag samma skugga i fullstorlek också, passade på när Lookfantastic hade rea på dem. Ni ser storleksskillnaden ovan. Jag har även köpt den lila, som heter Croma Violet, i fullstorlek för den ingick inte i kitet jag köpte. Alltså ni måste prova dessa - de sitter som berget och ingen primer under behövs. Jag älskar dem!

På bilden ovan ser ni även en grå penna från Essence och IsaDora's Precision Mascara, den senare recenserar jag imorgon så håll utkik!

2 kommentarer:

Kerstin sa...

De skuggorna är verkligen grymma! Sminkningen här ser jättefin ut!

Ninni sa...

Tac! Ja, jag älskar dem! Skulle vilja att det fanns en tealfärgad också...