fredag 20 april 2012

Ny palett från Elisabeth Arden

Jo, jag beställde ju det här lyxiga hudvårdskitet från Elisabeth Arden för ett litet tag sedan. Det var en ren impuls och jag får sånna där shoppingryck ibland. Kitet köpte jag hos Feelunique och om man köpte två produkter från Elisabeth Arden just då så fick man en hudvårdsgåva på köpet. Den där andra produkten "råkade" bli ett jättekit med smink från samma märke... ooops! Det var det här kitet jag köpte också. En dag kom det en avi på en jättelåda med grejor så nu har jag lite Arden-produkter att visa er minst sagt. Mitt klickfinger löper lite amok ibland som ni förstår. ;-)
Nåväl, åter till paletten som ingick. Visst är den ljuvlig? Jag tror faktiskt att jag kommer att använda varenda skugga av de tio färgerna.
Ett rouge, en highlighter och ett solpuder fanns i lagret under skuggorna.
Jag kan erkänna att jag inte kommer att ha användning för alla produkterna i smink-kitet, men denna palett tror jag kommer bli flitigt använd. Några av de andra grejorna kommer jag att lägga upp på Tradera snart för de är ju helt nya och fräscha, fast kanske inte riktigt mina färger.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fantastiskt fina färger!

Ninni sa...

Ja, visst är det!