lördag 14 juli 2012

IsaDora - Merry Red

Va? Ett jul-lack mitt i sommaren! Ja, jag gör lite som jag vill faktiskt det är sånt jag gillar med smink. Det här lacket vann jag i julas och eftersom det inte kom hem till mig förrän efter jul så förblev det oanvänt. Men jag gillar det skarpt! Tycker om knalliga lack på tånaglarna, lade bilden på mina fötter längst ned i inlägget så ni kan hoppa över den om ni är äcklade av andras tår.
Superlättlackat med Isa Doras breda penslar som jag lärt mig gilla mycket. Täcker på ett lager alldeles utmärkt och torkar därmed snabbt.  Kolla det härliga skimret på flaskbilden ovan - det syns faktiskt på naglarna också och är urfint i solskenet när man sitter på klipporna och solar i värmen. Nåja, vissa dagar kan man sola även i Göteborg även om det inte är ofta.
Här är lacket några dagar gammalt så jag hade fått ett hack på höger stortånagel, men det gör inget, jag kan ju bara slänga på ett lager till då.

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Det är ett superfint lack! Sitter ofta även på mina tår :)

Evelinas blogg sa...

Finfint! :)

makeupbyblowfish sa...

Superfint! :)
Blev lite sugen på rött nu faktiskt hehe
Ha en bra dag :)

Lotta sa...

Det är ett väldigt fint lack!
Spelar väl ingen roll om man målar med det mitt i sommaren?

Ninni sa...

Bra att ni andra också tycker likadant, alltså att man får göra som man vill!

Glytten sa...

Jag låter mig imponeras av att dina tår klär i rött. Mina fötter ser tantiga ut i rött och klär bättre i orange eller grått som inte klär på fingrarna. Skumt det där. Och ja, årstider och tid på dygnet eller veckodag ska inte påverka ens smink och nagellacksval tycker jag.