lördag 21 juli 2012

Resepackning del 1

Tänkte göra några inlägg om skönhetsrelaterade saker som får åka med på resan. Tanken är att packa smågrejor som prover och sånt som jag inte behöver bära hem igen.
Jag börjar med pyttetuberna med solkräm från La Roche-Posay. Superbra att ha i strandväskan, de rymmer bara sisådär 3 ml/styck så de tar slut på en användning. På stranden behöver man dessutom skyhögt solskydd för solen är inte direkt barmhärtig där... såklart har jag även med fullstora förpackningar med solskydd till Spanien, dessa är bara ett komplement. Det går åt mängder med solkräm i vår familj.
Sen har vi solskydd för ansiktet. Den vänstra tuben kom i senaste Glossyboxen och kommer från Odd Molly och har spf 25, den innehåller 40 ml för storleksjämförelsens skull. Sen har vi tre krämer från Murad, den gröna har spf 15 och den orange och den röda har spf 30. Tuben med grått på kommer också från Murad, men den är en ansiktstvätt.

Har ni testat några av ovanstående produkter - vad tyckte ni?

3 kommentarer:

Minerva sa...

Odd Mollys kräm är sådär, luktar lite för starkt och behöver lite tid för att absorberas om man ska sminka sig. Murads ansiktstvätt är jätteskön, men den är lite dålig på ögonsmink.
Ha en trevlig semester!

Johanna sa...

Jag har testat alla av Murads utom den gröna, de är toppen alla tre men c-vitaminkrämen är helt fantastisk tycker jag.

Kerstin sa...

Muradansiktskrämen där är en riktig hit!