onsdag 25 juli 2012

Resepackning del 3

Håret ska få lite omsorg också i Spanien, jag tog med två småförpackningar med hårolja. De är så dryga att de nog räcker hela resan. Moroccanoil har jag testat en gång och oljan från Davines är otestad. Båda kommer från Glossybox. Mitt hår blir väldigt frissigt och torrt av all sol och bad så jag tror det kan vara toppen. Har även Rapsodine-oljan men den har så stor förpackning, ska se om jag kan hälla över lite en mindre tomflaska att ta med. Avskyr att bära tungt och vill helst ha små förpackningar som tar slut på resan.

Ska köpa mig en ny hårinpackning att ha därnere, brukar använda inpackning istället för balsam när jag är i Spanien. En stråhatt med brett brätte ska införskaffas också som skydd för hår och axlar. Det får bli en tur till marknaden för den senare.

In the T-zone är masker i duk-format som man lägger i t-zonen som ni kanske gissade. Tror det kan vara bra eftersom jag ofta får finnar av solkrämerna och värmen i Spanien. Förpackningen innehåller tre stycken masker. Om inte så kommer jag väl att skrämma slag på grannarna när jag ligger i hängmattan med en sån här i ansiktet.

Tvål från Yves Rocher får också följa med. Den här kommer från serien Tradition de Hamman. Tänkte ha den på toaletten ute i Casitan i Spanien. Det är som ett litet hus i trädgården där det finns förråd och en toalett. Kan vara mysigt med något lite lyxigt där och vi använder aldrig hårda tvålar hemma så den kan få bo där.

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Mange tack för påminnelse om masken. Jag har hunnit testa en gång, men sedan glömt. Nu åker den fram igen!

Lotta sa...

Är masken bra? Blev nyfiken på den nu.

Ninni sa...

Kommer lite synpunkter på masken snart!