fredag 17 augusti 2012

Blandade inköp från Spanien

Jag köpte lite allt möjligt i Spanien i år, här får ni ett inlägg med lite blandad kompott.
Benefit är ju ett trevligt märke som faktiskt aldrig gjort mig besviken. Nyligen kom de ut med en serie läppglans som matchar deras box-o-powders (rouger och shadingpuder). Jag har deras box-o-powder i Coralista och älskar det. Dock föredrar jag ju lite ljusare färger på läpparna. Var egentligen ute efter ljusare Dandelion, men det var tydligen slut på Sephora i Puerto Banus så jag slog istället till på Sugarbomb. Om ni vill titta på dessa så finns de bl a här. Jag tror jag gav 17 euro för detta gloss, vilket är ca 145:-. Ganska dyrt, men har man suktat så... jag lovar visa upp Subarbomb på läpparna så snart jag provat det ordentligt.
Sanex deodoranter är storfavoriter hos mig, kan lätt mäta sig med Vichy's och Biotherms deos. Dessutom kostar de bara sisådär två-tre euro och finns i nästan alla mataffärer i Spanien så passa på när ni är utomlands (har sett dem i flera länder i Europa). Jag har tidigare testat den blå och den lila varianten så i år blev det rosa och grön. Ska nog testa någon av deras övriga produkter såsom duschkrämer och bodylotions nästa år. Kul med bra budgetprodukter!
L'Oreals caresse-läppstift har jag ju också suktat över, se här. Stiften fanns på El Corte Ingles så jag slog till på ett.
Det blev nyansen 501 Nude Ingenue som fick följa med hem. Väldigt neutral färg, nästan osynlig på läpparna.
Otroligt skönt och glossigt är det och det känns vårdande, det kommer helt klart att bli välanvänt! Jag gav 8,45 euro för mitt stift och de kostar ungefär detsamma hos Feelunique om ni vill testa. Tror jag kanske slår till på en mer rosa variant framåt hösten också. Doften är svag på gränsen till obefintlig. Hörrni, har ni sett att det kommit Caresse-läppglans också? Kolla här får ni se. De ser också mumsiga ut!
Min ena son äääälskar choklad så jag köpte en tvålbubbla till honom från Sephoras eget märke. Allt som kan få in min son i duschen är bra för man får alltid tjata på honom - när han blir tonåring blir det nog tvärtom har jag en känsla av. Sephora har rätt så många olika doftserier på kroppsvård. Jag har tidigare haft duschkrämen i denna och den var underbar.
Urdålig bild - jag vet. Detta är Deborah's Hi-tech-mascara. Den är toppenbra, jag har haft den tidigare och recenserat den här. El Corte Ingles hade 20% rabatt på denna och dessutom följde det med en gratis svart ögonpenna så jag slog till på ett nytt exemplar som får bo i min mascara-kö för oöppnade mascaror. Försöker att ha bara en öppnad mascara åt gången, men det går sådärbra... hihi. Mascaran och ögonpennan kostade ihop 10:20 euro, ca 85:-. Vill ni ha ett eget exemplar så kostar denna mascara just nu 99:- på Eleven.  Bra pris på en bra mascara tycker jag!

3 kommentarer:

Kerstin sa...

Vilka fina fynd! Ska bli jättekul att se Sugarbomb på!

Lotta sa...

Fina grejer! Alltid kul med lite nytt!
Instämmer med Kerstin, ska bli kul se läppglanset på!

Ninni sa...

Ska se om jag kan få till det snart! :-)