söndag 28 april 2013

Escentualorder


Kommer ni ni ihåg att jag köpte några roliga provkit från Escentual häromsistens? Här finner ni inlägget. Summan som provkiten kostade fick man ju handla för från samma märke. Jag har nu handlat upp Caudalie- och Avéne-pengarna (ingen aning om vad jag ska köpa från Nuxe ännu) och det här köpte jag:
Ett jättefint Caudalie-kit med bara användbara saker i!

- Caudalie Make-Up Remover Cleansing Water 50 ml
- Caudalie Beauty Elixir 30ml
- Caudalie Divine Oil 15 ml
- Caudalie Hand Cream 30 ml
- Caudalie Lip Conditioner 4g

Rätt så stora förpackningar alltså. Det gör ju att jag verkligen kan prova ordentligt vad jag tycker om märket. Oljan har jag testat lite redan och den verkar urmysig! Har fallit lite för oljor på sistone, både till hud och hår.
Från Avéne köpte jag ansiktsvatten och handkräm. Jag behövde ett nytt ansiktsvatten och handkrämer kan man ju inte få för många av.
Jomenvisst, något litet mer gled ju också ned i varukorgen... Detta är ett kit från Crabtree & Evelyns nya doftserie Tarocco Orange. Jag såg stora skyltar för denna serie när jag var i London, men av någon anledning så gick jag inte in i någon Crabtree & Evelyn-butik. Kitet innehåller duschkräm, bodylotion och handkräm. C&E gör mycket sköna handkrämer. Dock blev jag en liten smula besviken på att de inte doftade mer apelsin än de gör, det är för mycket av någon annan doft inblandad. Doften är god, men inte så god som jag trodde. Jag läste mig till att det är eucalyptus och salvia (=sage på engelska, jag slog upp ordet). Synd att de inte kunde hålla sig till just apelsin. Nåväl, det doftar inte illa och kitet är ju sött som socker.

2 kommentarer:

beautylana sa...

Caudalie Divine Oil 15 ml är jag extra nyfiken på! Bra produkter du valde!

Ninni sa...

Ja, jag tror det är bra grejor!