lördag 19 oktober 2013

Nagelfolie en masse...

Haha, nu jädrans ska mina naglar folieras. Häromdagen fick jag hem massor av roliga mönster. Kan inte påstå att jag tycker att alla är lika snygga, men det finns en del godingar. Om någon är sugen på djurmönstrade varianter så hör av er för det är inte min grej, t ex de båda vänstra på övre bilden. Ska kvalitetstesta dem lite och återkommer med resultat. 
Vilka tycker ni är snyggast? Jag gillar de holografiska och de regnbågsfärgade och så är jag lite nyfiken på de båda spetsmönstrade som är till höger på övre raden nedre bilden. Den gröna längst ned till höger kan nog vara kul till jul...
Lovade Sublimskan att visa skillnaden mellan holografiska lack och folie så det ska jag visa snart också.

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Ska bli kul att se dem på!

Aidas MakeUp sa...

Åh, älskar djurmönster! Jag använde faktiskt exakt den gröna du har i denna manikyr

http://aidasmakeup.wordpress.com/2013/09/24/come-and-have-a-drink-with-me/

om du skulle vilja se :) Har bara inte fått till det med lim, vad använder du för lim under folie? Vanligt nagellack tenderar ju till att smetas ut :(

Ninni sa...

Jag använder ett som heter Best Glue Ever. Kommer snart att få hem små tomma nagellacksflaskor om du vill köpa en skvätt av mig för att prova. Limmet kommer i stora och rätt dyra flaskor så bra att dela.

Anonym sa...

Åh va häftiga! Älskar djurmöster ;) men fattar inte hur folie funkar, kan du inte visa över lite middag?
Cecilia L

Anonym sa...

Det gör jag jättegärna, maila mig gärna när du får hem de. Skulle det dröja länge så har jag små tomma flaskor hemma som kan skicka till dig. Let me know!