lördag 26 oktober 2013

Pixi-paletten swatches

Jag fick önskemål om att swatcha min nya Pixi-palett så det har jag gjort här. Kan erkänna att det faktiskt var lite småjobbigt för det är så himla många skuggor. Helst skulle jag väl ha bett min kära sambo att använda min rygg för att få plats med alla skuggorna, men nu fick det bli fyra omgångar på armen, en för varje rad. Jag har swatchat dem i samma ordning som de kommer i paletten ovan på bar hud utan primer. Med primer blir ju färgerna mer intensiva och man kan såklart även använda fuktig pensel. Som med de flesta fasta skuggor så har de skimriga skuggorna bättre pigment än de matta. Ber om ursäkt för märket efter min klocka, det blev så långa rader att jag fick ta av mig den under swatchandets gång.



De färger som imponerade mest var den blågrå längst till vänster på näst nedersta raden samt den vitaktiga längst ned till höger. Den senare överraskade mig genom att ha ett grönaktigt skimmer, så jag tog en egen bild på den nedan, tyvärr tycker jag inte att jag fick fram det gröna skimret något bra, lite kanske ni ser? Den skuggan kommer bli finfin som highlighter under ögonbrynet. 

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Tack! Kul att se, dom är jättefina! Man kan ju använda alla! Och den oranga du pratade om, den är ju inte jätteorange! Nu blev man ju inte mindre sugen precis...

Ninni sa...

Ja, det är bra nyanser! :-)