söndag 9 mars 2014

Disketter?

 Vad är detta nudå? Nån sorts datadisketter? Nix, det är nageltejp i regnbågens alla färger.
Jag köpte 30 rullar på eBay för bara några kronor. Titta vad fina de är? Lite svårfotade dock då rullarna är så himla tunna. Man kan använda dem på alla möjliga sätt och såklart inte bara till naglarna. De är inte bara bra som dekoration utan man kan även använda dem till maskering om man vill göra ränder i nagellacket.
Jag tycker verkligen att eBay är en guldgruva. Bara sök på nail tape så får ni upp alla möjliga förslag på sånt och man kan lätt få 30 rullar för sisådär en femton kronor och frakten är ofta gratis. Perfekt även för hemma-pysslaren, man kan ju dekorera paket och allt möjligt med dessa. Kolla på Youtube så hittar ni säkert massa goa tips. Jag ska ta mig lite tid snart och pyssla lite med dessa, får se om jag kan få till något snyggt. Tipsa gärna om ni hittar några roliga saker att göra med dessa.
Ursäkta utväxten på gel-lacket, jag har hållit på med garderobsstädning av barnens garderober, biltvätt och rengöring av cykel och sånt i helgen så naglarna har inte varit prio, men jag ville bara visa hur smal tejpen är. Jag ska se om jag hinner/orkar lacka om ikväll. Ska iväg och storhandla nu och sen är det dags för ett pass zumba då min förkylning äntligen är bättre nu, så ni ser att jag har fullt upp... puh.

6 kommentarer:

Minerva sa...

Va spännande, håller verkligen med om det där med eBay, finns hur mycket roligt som helst där! Inte minst koreanska grejer, även från Hongkong kan man beställa superbra saker, ofta fraktfritt.Förresten, minns inte om jag berättade för dig att jag beställde från iHerb, lade beställningen på söndag kväll och på torsdag hade jag paketet hemma! Använde en kod från dig och fick rabatt dessutom!

Lotta L sa...

Ska bli kul se vad du hittar på med tejpen!

Ninni sa...

Minerva, det var kul att höra! :-) Hoppas du blir nöjd med det du köpte.

Lotta, haha, jag är ju inte så duktig, men jag ska testa lite olika varianter.

Kerstin sa...

Fiffigt :)

Wysteriia sa...

Svar: Haha ja det är många som tror jag fått mitt nick därifrån ;) Meeeeen My little ponyn Wysteria har blomman Wisteria på höften ;)

Ninni sa...

Ah, där ser man! :-)