torsdag 27 mars 2014

Testar koreansk hudvård från Etude House

Jag tycker att det är så himla spännande med alla märken från Korea som nu är så lätta att få tag i på nätet. Det finns en hel uppsjö av roliga märken i olika prisklasser och oftast är det gratis frakt samt att det finns en massa småprover man kan köpa så att man verkligen inte behöver ruinera sig i jakten på de perfekta produkterna.
Häromsistens klickade jag hem det här hudvårdskitet som kommer från Etude House, jag tror att jag köpte det på Rubyrubyshop som finns på eBay om jag minns rätt, det var inte dyrt iaf. Etude House har verkligen ett gigantiskt sortiment av både hudvård och smink och det finns hos flera eBay-shoppar samt hos t ex W2Beauty.
Vad innehåller kitet jag köpte då? Jo, det var inte helt lätt att förstå. Jag var tvungen att konsultera lite på Daisybeauty's Facebooksida för att få rätsida på det hela. Fick bra svar från Fröken Rosa som alltid har full koll på koreanska märken.

  • Facial freshner, ett ansiktsvatten i gelform (ganska lätt att förstå)
  • Emulsion, en lättare ansiktskräm (var osäker på om detta var en rengöringsmjölk)
  • First essence, ett serum (var osäker på om detta var en rengöring)
  • Firming Eye cream (ögonkräm, det förstod jag)
  • Enriched cream (ansiktskräm, det förstod jag också)
Förpackningarna är rätt så generösa och lär räcka några veckor, tror jag gav under hundralappen för hela kitet. Så nu håller jag på att testa för fullt, kör emulsion som dagkräm och enriched cream som nattkräm. Serumet använder jag både morgon och kväll. Första intrycket är att dofterna är svaga och behagliga och att konsisterna är sköna. Blir nog bra det här!

5 kommentarer:

Lotta L sa...

Kul testa lite nya grejer! Perfekt med små kit! Väntar med spänning på utlåtande!

B R O W N S U G A R sa...

Vad roligt att du testar koreansk hudvård :D Unik & spännande läsning :)

Ninni sa...

Japp och det kommer mer koreanskt framöver!

Minerva sa...

Älskar koreanska grejer!

Ninni sa...

Jag med!