lördag 22 mars 2014

Verktyg...

Jag har köpt lite smågrejor till naglarna på sistone. Ebay är en fantastisk plats för sånna saker. Jag köpte två stycken dotting tools som man gör prickar med nagellack av och så köpte jag en sån där grej som man kan putta tillbaka nagelband med, i ena änden finns även en liten kniv som man kan pilla med. Det gäller dock att vara försiktig så man inte skadar nagelbanden. De här grejorna var extremt billiga, tror jag gav nån enstaka dollar per grej och då fick jag två sånna där dottingtools i samma paket. Det finns massa säljare på Ebay som säljer sånt här. Så roligt att botanisera.

För er som inte vill shoppa på Ebay så kan jag rekommendera den svenska shoppen Highcap, de har allt möjligt roligt till bra priser. Under mars månad har de dessutom gratis frakt så passa på! De har inte bara saker till naglarna utan diverse verktyg, fototillbehör och annat man kan tänkas behöva. Det är en av mina kollegor som driver shoppen bl a tillsammans med sin sambo. Jag har fått lite kul grejor att prova och jag lovar visa snart!

6 kommentarer:

Lotta L sa...

Man borde kolla där! Jag har börjat måla naglarna igen efter en lång period av, vad ska jag kalla det? Nageltorka? Slöhet? Jag har inte orkat. Naglarna har blivit lite sämre igen. Idag fyndade jag Essies "Horse du'vre" (stavas inte så) för 60:-. Plus lite annat. Nöjd!

Ninni sa...

Åh, hur ser den ut?

Lotta L sa...

Det är ett glitterlack i både guld och silver. Beautybylinda visade lacket igår på sin blogg. Jag stavade namnet helt fel.

Ninni sa...

Låter ju urfint! :-)

Lackert sa...

Man kan göra en del kap på ebay :. Ska kolla in sidan du länka till åxå

Ninni sa...

Ebay är stenkul!