söndag 4 maj 2014

Hemma igen från New York!

Nu är jag hemma igen från vår härliga underbara fantastiska grymma resa till det stora äpplet och känner mig sådär jobbigt jet-laggad. Vi har haft det helt underbart och oerhört hektiskt för att hinna med allt vi ville göra med sevärdheter och shopping. Kan rapportera att jag shoppat upp hela lönen, vi åkte dit med ca 23 kg bagage totalt för familjen och när vi åkte hem hade vi 66 kg med oss!!! Vi hade två stora bagar nedvikta i våra halvtomma resväskor när vi åkte dit och de var proppfulla när vi åkte hem.

Jag har bl a köpt 6 par skor och min sambo köpte bl a 19 t-shirts och fem par skor, haha! Jag köpte t ex ett par superfina jeans från Ralph Lauren för 136:-  och det säger ju det mesta om att kläder är prisvärt i USA jämfört med här i Sverige. Macy's hade 25% på nästan hela sortimentet och ibland var det t o m rea först och sedan fick man rabatten utanpå det! Jag köpte en klänning som det först var 40% på och sen 25% utöver så den var nästan gratis och dessutom ursnygg! Råkade dessutom köpa ett par otroligt snygga sandaler från Michael Kors på Macy's, perfekt till sommaren.

Barnen har fått massa fint också och dessutom fick vi lämnat in ena sonen till frisören för en uppsnyggning och det behövdes! Nu ser han riktigt presentabel ut, haha. Själv var jag och fick manikyr - otroligt vad den tjejen lyckades fixa med mina fula naglar! Superduktig var hon.

De amerikanska apoteken Duane Reade, Walgreens (samma företag förresten) och CVS har fått otaliga besök av mig för alla har olika utbud och jag har säkert fem kilo skönhetsgrejor med mig hem. Tur vi tog taxi till och från flygplatserna, hade aldrig orkat bära allt någon längre sträcka.

Imorgon är jag ledig från jobbet så jag ska försöka blogga lite då så ni får se lite bilder mm från resan och kanske lite smakprover på mina inköp. Nån som är nyfiken?

5 kommentarer:

Lotta sa...

Om jag är nyfiken??? JAAA!! Visa allt inklusive RL-jeansen och Michael Kors skorna!

Lotta sa...

Om jag är nyfiken??? JAAA!! Visa allt inklusive RL-jeansen och Michael Kors skorna!

Åsa sa...

Jaa vill se allt skoj!

Dravena sa...

Grymt nyfiken, jag älskar att kolla på vad andra shoppar! :D

Lotta L sa...

Välkommen hem igen! Ska bli kul att se allt!
Skrattade lite när jag läste om bagagevikten... Men man måste ju passa på!
Nyfiken också på naglarna, hur dom blev!