fredag 16 maj 2014

Salong Infinum

En go väninna till mig går och klipper sig på Salong Infinum som ligger vid Lilla Bommen i Göteborg. I tisdags hade de kundkväll och jag fick följa med. Väl på plats bjöds vi på bubbel, jordgubbar och annat gott. Infinum är en rätt så stor salong och de jobbar med hår, naglar och fransar. Jag tror även de haft ansiktsbehandlingar, men det verkar de inte ha just nu. Dock kan man köpa hudvårdsprodukter från mitt favoritmärke Matis där och jag såg dessutom flera produkter på rea till bra priser. 
De säljer alla möjliga märken såsom Bare Minerals-smink och hårvård från alla möjliga roliga märken. Jag såg t ex Original Minerals där, ni vet hårvårdsmärket från Australien som jag testade för ett tag sedan. 
Även Waterclouds härliga produkter stod i en hylla på Infinum, de gillar jag skarpt, jag kommer snart att visa lite nya produkter från märket så håll utkik!
 Lise-Lotte heter salongens frans-tjej. Vi fick se hur hon gjorde fransförlängning på salongens ägarinna.
Man kan välja på olika franslängder och ofta appliceras flera längder när man gör en förlängning. En sådan behandling kostar 1100:- och den tar ca två timmar. Fransarna sitter sedan kvar till man tappar sina egna en efter en den naturliga vägen så att säga. Om man vill fortsätta så bör man komma på återbesök var 3-4 vecka och då kostar det från 500:- och uppåt beroende på hur lång tid som gått.
Här ser ni resultatet, jag blev jättesugen. Eftersom de hade erbjudande med bra pris om man bokade tid under kundkvällen så bokade jag faktiskt en tid några dagar innan vi åker till Spanien. Jag sminkar mig väldigt sällan därnere så det passar ju finfint att få vara fin under semestern. Såklart kommer jag att visa sen hur det blev, men ni får vänta till i slutet av juli på det.
Vi fick även se demonstration hur man gör gelenaglar, de blev jättefina och man märkte att nageltjejen verkligen kunde sin sak för hon jobbade med vana händer! Missade dock att fota. Nageltjejen (som jag inte minns namnet på dessvärre) var också en fena på trådning av bryn och överläppar, här demonstrerar hon på en av salongens frisörer som då fick "blåsa upp huden" för att tråden skulle komma åt ordentligt. Inte helt smärtfritt...

Vi fick med oss en liten söt goodiebag också med nagelolja och handkräm från nagelmärekt LCN, kul för jag har inte provat det märket tidigare. Jag tyckte det var en trevlig kväll och jag ser fram emot mitt fransbesök. Tack C för att jag fick hänga med dig!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Kul med kundkvällar! Och spännande med fransförlängning! Blir nog jättebra. Tråda låter spännande, men om det gör ont är jag nog inte så sugen längre...

Ninni sa...

Jag har testat på mig själv på ögonbrynen, eller snarare på strö-stråna omkring och det var inte så farligt, men skulle kanske inte våga överläppen om jag inte hade problem där.