fredag 9 maj 2014

Nya spännande lippiesar från No7

Medan jag var i NY så hände det roliga grejor på läpp-fronten minsann! No7 lanserar nämligen två härliga nyheter. Ovan ser ni deras nya High Shine Lip Crayons (99:-/st), de kommer i fyra nyanser. Jag som älskar läppkritor!  
Inte nog med det, No7 lanserar även nya gloss. Dessa heter BB Lips Beauty Balm (99:-/st) och ska ge färg med vårdande återfuktning och UV-skydd. Tre skira nyanser lanseras här i Sverige. Vad jag förstår så ska dessa likna glossen från Clarins som heter Instant light fast till ett mycket bättre pris så jag kan lätt säga att jag blir nyfiken! Lyckas No7 med dessa så kan de bli riktigt favvisar i min bok. Jag har dock inte sett applikatorn på dessa ännu så jag vet inte säkert.

Produkterna lanseras hos Apotek Hjärtat och eftersom jag har ett sådan runt hörnet så ska jag inom kort ta mig en tur och se om de kommit, måste ju titta närmare!

2 kommentarer:

Lotta L sa...

Det ser ut som något som måste spanas in! När jag nu kommer till ett Hjärtat apotek. Kanske tur jag inte har så nära, hade nog handlat alldeles för mycket då!

Ninni sa...

Ja, visst ser nyheterna fina ut! Farligt för plånboken...