lördag 31 maj 2014

Bangerhead - On the beach!

Häromdagen ringde brevbäraren på med ett oväntat paket. Avsändaren var Bangerhead och i paketet låg deras splitternya saltvattenspray On the beach! Jag ska definitivt se vad jag kan göra av mina lockar med denna. Vill ni ha ett eget exemplar så finns den hos Bangerhead för 139 pix och flaskan rymmer 150 ml. Doften är urfräsch!

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Har aldrig testat saltvattenspray. Borde kanske ha en sån hemma om vi ska göra något med dotterns hår, hon har sådär glatt hår. Plus att det luktar gott!

Ninni sa...

Jag tror det är perfekt om man ska sätta upp halkigt hår!

Minerva sa...

Har läst ikapp mina favoritbloggar! Du var intresserad av mina fynd bland koreanska grejer, jag svarar i kommentarsfältet till ditt färskaste inlägg. För det första, något som heter Nymph Aura Volumer från Etude House, har aldrig sett sådant förut, det är en lystergivande gelliknande sak som man ska blanda lite i bb-kräm eller foundation,maken till naturligt lyster har jag aldrig sett!Dessutom är det fuktgivande, lite stark doft är det dock.Från Missha har jag en rengöring som heter Super Aqua cleansing foam och deras Perfect cover bb-cream.Båda är riktigt bra.Dessutom en ögonprimer från Etude House, det bästa jag haft, en Under eye brightener från Missha, den är för kraftig att ha under ögonen men som "vanlig" concealer är den superbra.Ja, det finns hur mycket som helst, det kommer ju med mycket prover, ingen produkt har varit dålig!Tony Molys grejer är helt underbara, äpplena och tomaterna!

Ninni sa...

Vilken spännande kommentar, jag måste ju kolla upp varenda en av dessa grejor! Missha's Super Aqua-serie har jag provat lite från (bara kuvertprover dock) och de verkar så himla härliga de produkterna.