tisdag 6 maj 2014

Ljuv musik från Highcap

Jag har tidigare berättat för er att jag har en kollega som har en webshop som heter Highcap. De säljer allt möjligt kul, inte bara nagelprodukter och de är inte dyra. Min kollega skickade mig lite roliga saker att visa för er. Kolla bara ovan vilka roliga nageldekor-etiketter de har! Perfekt nu i dagarna när Eurovision song contest äger rum! 
Ni får verkligen bortse från mina urfula naglar, jag gjorde denna manikyren efter mitt missöde med Orly's gel-lack. Fick kapa ned dem ordentligt.
Nä, men nu var det ju etiketterna jag skulle visa. Detta är sådana etiketter som man först blöter i vatten innan man applicerar. De kommer i ark och man klipper ut det man vill ha, lägger etiketten i blöt några sekunder och pillar sedan dit dem på naglarna innan man lackar med ett lager överlack. Det är superlätt. Det stod att man skulle föna på naglarna också, men jag pressade bara bort vattnet med en pappersnäsduk och lät torka något innan jag lackade över. Jag valde ett ljus lack under som kommer från Essie och heter Sugar Daddy. Man kan ju såklart välja något mer färgglatt också. Dessa kostar bara 29:-/ark och ni hittar dem här.
Jag lade ett litet tangentbord på tumnageln, det råkade blir lite snett för min nagel är lite sned och allmänt skadad.
Jag fick även lite andra grejor som jag inte provat ännu, mina naglar har inte varit i skick som ni förstår. Svampen där är mycket praktisk eftersom man får med refiller. 49:- kostar den. En liten instruktionsfilm hittar ni på Highcaps sida. Att svampa naglarna med lack är jättekul och man kan lätt få fina resultat.
Man trycker bara i en svamp i hållaren och slipper då får lack på fingrarna. Droppa någon droppe lack på ett papper och doppa svampen i innan du duttar på naglarna. 
Fluoriserande små dekorationer fick jag också. Perfekta om man ska dansa på diskotek, de syns nämligen bättre i sånt lila diskoljus.
Jag testade med den lilla lampan jag fick med och ni ser ju att det funkar! Man kan ju såklart använda dessa till annat än till naglarna också.

4 kommentarer:

Lotta L sa...

Roliga grejer! Får se om jag slår till!

Ninni sa...

Ja, de är ju inte dyra! :-)

Lackert sa...

Fint det blev och roliga små nitar

Ninni sa...

Ja, de måste jag testa snart!