fredag 19 september 2014

Bobbi Brown i Kicks webshop

Som jag berättade häromsistens så finns nu det underbara märket Bobbi Brown att köpa i Kicks webshop. Det är inte bara bra för att shoppa för även om man vill köpa produkterna i butik så ser man ju de svenska priserna där så man kan förbereda plånboken då det inte är budgetprodukter direkt. Lätt att få en chock annars vid kassan. 
Jag var ju tvungen att kolla in sortimentet och till min förvåning så hade Kicks webshop halva priset på några av produkterna. Då kunde jag inte låta bli att slå till på en skugga och ett av deras underbara gloss! Vill ni se? Ok då!
Skuggan jag köpte heter Champagne, jag har faktiskt inte ägt någon skugga från märket tidigare, vilket är märkligt. Glosset heter Cosmic Pink och jag visste redan sedan tidigare att Bobbi Browns läppglans är helt ljuvliga på läpparna, lite sådär mintiga och härligt vårdande. Tror jag gav 235:- för båda produkterna och eftersom jag valde att hämta mitt paket på Kicks på Avenyn så blev frakten gratis. Mycket nöjd!
 Användbara vardagsnyanser får man säga, precis sådana som jag gillar.
 Och så lite swatch såklart, ni ser att glosset är skirt och skuggan har ett fint skimmer.
Om man handlar i Kicks butiker så är det inte säkert att man får prover, det verkar vara väldigt godtyckligt, men när man handlar på websidan så får man alltid tre prover. Jag tycker det var fina sådana och jag är speciellt nyfiken på den nya doften från MYNY från DKNY (ska de stavas med versaler, vet inte).

5 kommentarer:

Minerva sa...

Ser fint ut! Håller med om det där om prover i butik, personalen verkar tro att det är kronjuvelerna man har under disken, härommånaden när jag handlade hos en Kicksbutik frågade jag snällt om de hade några spännande prover, berättade också om hur det är när man skickar efter grejer, blev tillslängd ett foundationsprov från Dior, när jag kom hem såg jag att den var flera,flera nyanser för mörk! Det här har hänt mig flera gånger!

Lotta L sa...

Jag har nog aldrig fått prov på något när jag handlat hos Kicks! Det har däremot hänt på Åhléns och privata parfymerier. Men inte varje gång.
Dina grejer ser väldigt fina ut! Jag gillar också sådana färger, beiga skimriga ögonskuggor. Glosset ser mycket fint ut det med!

Ninni sa...

Jag tycker att det är självklart att man ska få lite prover om man handlar för lite högre summor. Men kanske inte om man köper ett nagellack för 39kr...

Kerstin sa...

Vilka fynd! Fina! Men det är verkligen trist när personal snålar med prover. De borde ju fatta att det lockar till köp när man får prova bra grejer!

Ninni sa...

Helt klart.