söndag 14 september 2014

Clinique Anti-Blemish Solutions powder makeup

Jag trodde faktiskt att jag hade full koll på Cliniques nyheter för hösten redan innan eventet jag var på häromdagen. Men där fanns faktiskt en produkt som slank under min radar och det är den här:
Anti-Blemish Solutions powder makeup! Detta är en produkt som dels ska kontrollera hudens oljighet (finns det ordet?) och motverka glans och dels neutralisera märken efter akne. Pudret är finmalt och har en lätt känsla. Förpackningen har en stor spegel och svampen är anti-bakteriel, men jag skulle nog tvätta den ofta ändå och kanske ännu hellre använda en borste om jag inte är på språng. Denna produkten finns i sex olika nyanser, är parfymfri, allergitestad och oljefri.
Asken är som en spegel, ser ni molnet jag lyckades få med på bilden? Den känns rejäl i handen och har bra snäpplock.
När jag öppnade locket så tänkte jag direkt att nyansen jag fått var väldigt mörk, men kolla på bilden, den syntes knappt när jag swatchade på handen - bra tecken! Det står på dosan att jag har nyansen nr 9 neutral, men det står också "not final shade" så jag kan inte lova att den nyansen kommer att se ut så sen. Jag ska definitivt testa den ordentligt i ansiktet också då jag faktiskt har lite småfet hy just nu efter sommaren.

Clinique Anti-Blemish Solutions powder makeup lanseras nu i september och kommer att kosta 360:- i svenska butiker.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

I vanliga fall skulle nog inte detta vara intressant för mig, men nu med gravidhyn låter den väldigt spännande :)

Lotta L sa...

Den låter väldigt bra! Fast lite för dyr för min budget. Just nu iallafall.