torsdag 4 september 2014

Milani - Bella Eyes Gel Powder eye shadows

Minns ni att jag skrev om Milanis nya skuggor Bella Eyes häromsistens, ni kanske minns den härliga bilden ovan? Jag kunde ju inte låta bli att beställa hem några av skuggorna från Beautyjoint och nu har de kommit! 
Jag köpte fyra stycken och de är, uppifrån från vänster:

  • 05 Bella Taupe (satin matte)
  • 09 Bella Navy (satin matte)
  • 02 Bella Sand (shimmer)
  • 11 Bella Charcoal (shimmer)
De var föredömligt inplastade. Sånt känns alltid fräscht.

Locken är genomskinliga, det medföljer ingen pensel eller skumgummidutt, men de brukar ändå inte vara bra så det gör inget.
Skuggorna är som små kuddar, de ser jättefina ut.
Jag trodde de skulle vara lite mjuka, nästan som fluffiga, men de är mer som vanliga puderskuggor att ta på, jag tryckte lite försiktigt med fingret för att känna efter av ren nyfikenhet.
Pigmenteringen är bra, jag skulle säga att Bella Navy och Bella Charcoal har otroligt bra pigment. Bella Sand är en sån där skugga som funkar i alla lägen, jag menar vem behöver inte en skimrig beige skugga? Den jag gillar minst vid första anblick är Bella Taupe, kanske för att jag gillar skimmer... men jag tror den kan vara jättesnygg i globlinjen i en naturlig make up, vad tror ni?
Utstrukna på handen från fingrarna utan primer, jag använder alltid primer när jag målar skuggor numera för det blir mycket mer tryck i skuggorna och så sitter de bättre. Jag ska se om jag får till en sminkning med några av dessa snart så ni får se.
Vad säger ni? Blir ni sugna på dessa?

Jag betalade $5,99/st för dessa och frakten gick på $6,37, jag väljer alltid den billigaste frakten och det tog strax under två veckor för paketet att anlända från Los Angeles. Frakten är viktbaserad och jag köpte då också ett läppglans som jag snart ska visa er för det är en favorit. Jag har redan ett likadant gloss och de är underbara, men ni får vänta lite innan jag avslöjar vad det är för något för annars blir det ju inget spännande!


5 kommentarer:

Minerva sa...

Gud va snygga! Jag tyckte att just Taupen var snyggast! Nu blir jag riktigt sugen!

Ninni sa...

Vad spännande, lova att rapportera om du beställer!

Lotta L sa...

Jisses så fina! Dog lite när jag såg den blå. Sååå snygg! Gillar även den beige. Typiskt en sådan färg jag gillar. Fast alla ser fina ut. Men den blå... Vill.Ha.

Ninni sa...

Lotta, det kommer en sminkning med den blå inom kort!

Kerstin sa...

Finfina färger! Särskilt den blå, påminner om en mousse-skugga jag har från L'oreal.