tisdag 2 september 2014

Missha - Perfect cover BB cream

Jag har så himla många foundations och BB-krämer hemma just nu. Ändå kan jag inte låta bli att skaffa fler, jag vet inte riktigt varför. De flesta av mina foundations är för ljusa för mig just nu, jag har mest använt puder och puderfoundations på sistone då jag har en lagom fin solbränna efter Spanien. Men plötsligt blev jag så nyfiken på den här BB-krämen som jag hade oöppnad i mitt förråd. Jag köpte den i början av sommaren, det var ett rent impulsköp då jag ville testa fler produkter från koreanska Missha, ni kommer att få se mer av detta märke hos mig under hösten. 
Flertalet av de BB-krämer jag testat har varit för kalla i nyanserna för mig och jag ser helt enkelt död ut då huden får en grå ton. Men denna är inte dum alls, faktum är att jag tror att den kan bli en favorit. Den har en bra nyans som jag skulle säga är mellan min sommarton och min vinterton. Den går att lägga tunt för skir täckning trots att den är ganska tjock i konsistensen, men går även att bygga på för mer täckning. Den doftar kanske en liten smula för mycket parfym, men efter fem minuter så känner jag inte det längre. En sak som är himla bra är att den har hela spf 42, och det känns inte ens! Jag gillar finishen som denna ger och den framhäver inte mina porer.
Missha hittar ni hos olika shoppar på eBay där den finns från drygt 40:- och uppåt för en liten tub om 20 ml. Den finns även på W2Beauty, men kostar då kring 85:-. Då får man visserligen prover på köpet så är ni rädda för att handla på eBay så får ni betala lite mer. Jag tror det finns tre nyanser av denna och min nyans är nummer 23, jag tror den är i mitten av färgskalan.

2 kommentarer:

Kerstin sa...

Spännande! Det där med grådaskiga nyanser brukar vara ett problem för mig också...

Ninni sa...

Ja, det är inte kul att se död ut...