fredag 13 november 2015

Trio-concealers upp till test!

Har ni testat Make Up Stores concealer-klassiker Cover All Mix? Jag har faktiskt inte gjort det, men nu ska jag! Jag passar på att samtesta Cover All Mix med H&M's trioconcealer Custom Concealer Trio. Bra att jämföra tycker jag! Tycker ni sånt är intressant?
Cover All Mix kom tidigare i en rund dosa, men nu har Make Up Store gjort om sina dosor till fyrkantiga och jag tycker de är väldigt stylish. H&M's variant kommer i rund dosa som ni ser.
H&M's concealer kostar 99:- och för den pengen får man 2,5 ml produkt, finns en mörkare variant också. Make Up Stores variant mäts i vikt och för 8 gram får man betala *285:-, alltså nästan det tredubbla även om den innehåller mer. Jag föredrar faktiskt att en produkt som denna innehåller mindre till lägre pris då krämprodukter lätt blir sunkiga.

Jag ska testa dessa concealers ordentligt och meddela vilken min favorit blev sedan. Lite i smyg hoppas jag ju på H&M's eftersom det alltid är kul att hitta budgetfynd. Nyanserna är ju inte så lika som ni ser, så jag ska försöka koncentrera mig på formulan och hur de lägger sig på huden samt hur mycket täckning de ger.

* Denna kommer som specialerbjudande den 20 december hos Kicks ifall ni vill hitta den till halva priset, dock är det bara under en dag då den ingår i deras julkalendererbjudanden där de har ett nytt erbjudande varje dag. Så notera i almanackan om ni är sugna!

3 kommentarer:

Minerva sa...

Ja, jätteintressant!

Lackert sa...

Blir spännande att höra vad du tyckte sedan

Kerstin sa...

Spännande! Jag tycker att MUS variant är alldeles för torr, men gillar den snarlika från Kicks eget märke.