fredag 30 augusti 2013

Juvel från Dior - Bonne Étoile

När jag först såg den här paletten hos Temptalia så föll jag som en fura! Jag kände att jag helt enkelt bara måste ha den. Faktum är att hela Diors höstkollektion är helt ljuvlig. Det finns även en palett med lila toner i kollektionen, den heter Constellation. Men eftersom jag har så många lila skuggor så föll mitt val på Bonne Ètoile, som denna heter. Direkt när kollektionen kom upp hos Escentual så beställde jag mitt exemplar. Egentligen ville jag titta på den fysiskt innan jag beställde, men jag har inte sett den i någon svensk butik ännu och var rädd att den skulle sälja slut på nätet så jag slog till bums, prisskillnaden är nämligen stor. Jag betalade ca 380:- för min palett och i Svenska butiker kostar Diors paletter ca 600:-.
Paletten är förpackad i den sedvanliga sammetspåsen. Inte helt nödvändigt, men lyxigt och bra om man vill undvika repor. Själva asken ligger bra i handen och CD-märket syns bara i vissa ljus, en trevlig effekt.
Visst ser färgerna underbara ut? Den enda färgen jag inte tror jag kommer använda så mycket är den olivgröna uppe till vänster.
 Denna tealfärgade skugga blir nog en riktig favorit i höstens sotningar.
 Olivgrönt är inte riktigt min färg, men jag ska verkligen ge den en chans.
 Palettens ljusaste skugga har förvånansvärt bra tryck i pigment och skimmer, kan bli en favorit!
 Skimret i denna gröna nyans är underbart!
 Älskar att den bruna färgen har guldskimmer, mycket smickrande!
Som ni ser så är det bäst tryck i den ljusaste skuggan, det är ovanligt. Jag har swatchat skuggorna på handen på bar hud utan primer och i samma ordning som jag visar dem ovan en och en. En primer kommer att plocka fram pigmenten bättre. Det smärtade en smula att sätta penseln i skuggorna, men jag tänker använda denna palett flitigt så det var lika bra att sätta igång. Kommer nog dock att doppa penseln i hörnorna för att bevara mönstret lite... hur gör ni med vackra skuggor med fina mönster?
Jag har fler Dior-produkter på gång för jag är lite Dior-frälst just nu. Dock tycker jag att varje produkt förtjänar ett eget inlägg för de är så fina!

1 kommentar:

Kerstin sa...

Den är så fin! Och jag blir så frestad att jag knappt vet var jag ska ta vägen :)